Exclusief aanbod : Neem een abonnement voor uzelf of een vriend(in), en krijg er een geschenkset bij voor uzelf of voor hem/haar

 
1 Start 2 Samenvatting 3 Klaar!

De feestdagen komen eraan. Zoek je inspiratie voor geschenken? Solidair heeft de oplossing: neem nu een abonnement en ontvang een prachtige geschenkset van de PVDA Shop (boek + T-shirt of een geschenkbon ter waarde van 25 euro bij de PVDA Shop).

Uw cadeau
Facturatiegegevens
Mandaat Europese domiciliëring

Ik neem een jaarabonnement (€50) op Solidair en betaal met domiciliëring. Vanaf volgende maand kan het abonnementsgeld geïnd worden.

Voorbeeld: BE17001072899721 of BE17 0010 7289 9721

Door akkoord te gaan met deze domiciliëring, geef ik toestemming aan (a) Solidair Promotie om een opdracht te sturen naar mijn bank om een bedrag van mijn rekening te debiteren; en (b) aan mijn bank om een bedrag van mijn rekening te debiteren in overeenstemming met de opdracht van Solidair Promotie.

Het is mij bekend dat ik het recht heb een terugbetaling van een Europese domiciliëring te vragen aan mijn bank. Dit gebeurt volgens de voorwaarden vermeld in mijn overeenkomst met de bank. Elk verzoek tot terugbetaling moet worden ingediend binnen acht weken vanaf de datum waarop mijn rekening werd gedebiteerd. Ik kan deze opdracht op eender welk moment stopzetten of wijzigen door te bellen naar Solidair Promotie op het nummer 02/504.01.24.

Het is mij bekend dat mijn gegevens worden opgenomen in de gegevensbank van de PVDA om mij op de hoogte te houden van de publicaties en activiteiten van de PVDA. Ik heb het recht om deze gegevens op te vragen en te verbeteren.

Abonnementsgegevens
Gegevens geschenk